Actriţa Emma Stone, premiată cu Oscar pentru rolul din „La La Land”, s-a logodit cu Dave McCary, scenarist şi regizor al emisiunii „Saturday Night Live” de la NBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Cei doi, potrivit The Hollywood Reporter, au o relaţie de doi ani.

McCary a publicat miercuri, pe Instagram, o fotografie în care apare alături de actriţă. Pe lângă informaţie, a fost prezentat şi inelul de logodnă.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Cei doi s-au cunoscut când Stone a fost parte dintr-un scheci regizat de McCary inclus în emisiune la finalul anului 2016. Ei au început o relaţie în 2017.

Este prima dată când Emma Stone - cunoscută şi din filme ca „Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance)” (2014) şi „The Favourite” -se logodeşte. Înainte de McCary, ea a avut o relaţie timp de patru ani cu actorul Andrew Garfield.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.