OMV Petrom SA a dat startul procesului de vânzare pentru o importantă proprietate din portofoliul său, un teren într-o zonă extrem de căutată, având suprafaţa de 35.644mp, liber de construcţii, situat în Bucureşti, Sos. Vergului nr. 16A, Sector 2. Terenul este pretabil pentru un proiect imobiliar mixt, cu o componentă rezidenţială alături de spaţii comerciale, dar nu sunt excluse nici alte utilizari ale terenului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, în această perioadă se primesc oferte pentru proprietatea respectivă din partea persoanelor interesate.

Anunţul de vânzare a terenului poate fi accesat prin intermediul link-ului următor: https://imobiliare.omvpetrom.com/realestate/viewItem?id=190

Terenul scos la vânzare este situat în proximitatea Centrului Comercial Esplanada – Brico Depot – Mobexpert – Cora, aproape de intersecţia Şos. Vergului cu Şos. Pantelimon. Zona adiacentă este compusă din ansambluri de locuit (în principiu blocuri), având în apropiere Parcul Sticlăriei, Parcul Morarilor şi spitalul Malaxa, Lacul Pantelimon şi Spitalul Sf. Pantelimon. La aproximativ 2,5 km distanţă se află Complexul Sportiv Lia Manoliu şi Mega Mall.

Accesul la proprietate este facil, direct din Sos. Vergului, la care are o deschidere de 79 metri, auto sau pietonal. Zona este deservită de metrou la staţiile Pantelimon, Republica sau Costin Georgian, precum şi de mijloace de transport în comun ale STB pe Şos. Pantelimon sau Bulevardul Basarabia.

Detalii tehnico-economice cu privire la teren, informaţii despre potenţialul de dezvoltare al proprietăţii pot fi obţinute din certificatul de urbanism pentru informare, care este disponibil împreună cu toate documentele relevante pentru proprietate. Toate acestea pot fi puse la dispoziţia părţilor interesate de către reperzentanţii companiei care deţine terenul.

Această vânzare face parte din proiectul OMV Petrom SA de valorificare a proprietăţilor care nu fac parte din activele sale operaţionale.

De asemenea, procesul de valorificare a activelor OMV Petrom SA va continua prin scoaterea la vânzare a unei alte proprietăţi importante din Bucureşti, un teren situat în zona Podului Constanţa, pe Str. Carpaţi nr. 5-11, Sectorul 1, având o suprafaţă de 12.319mp.

În plus faţă de proprietăţile din Bucureşti, OMV Petrom SA va scoate la vânzare mai multe proprietăţi cu potenţial de dezvoltare situate în judeţe precum Argeş, Cluj, Constanţa, Iaşi, Suceava, Timiş, Vâlcea, dar şi în diverse alte zone din ţară.

Pentru a iniţia o discuţie cu reprezentaţii OMV Petrom în vederea obţinerii mai multor detalii cu privire la proprietăţile scoase la vânzare, la cele care sunt în pregătire, precum şi cu privire la modalitatea de vânzare a acestora, este necesar să trimiteţi un mesaj la adresa de e-mail assetsale@petrom.com.

(Articol susţinut de OMV Petrom SA)

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.