Revoluţia din 1989 este, fără îndoială, unul dintre cele mai importante evenimente din istoria modernă românească. Casa de Monede aduce un omagiu poporului român cu medalia comemorativă exclusivă, care sărbătoreşte 30 de ani de la libertate redobândită, Revoluţia de la 1989.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Această medalie comemorativă a fost bătută la cea mai înaltă calitate monetară, ulterior înnobilată cu aur pur. Disponibilitatea medaliei este limitată la doar 10 000 de exemplare la nivel mondial. Medalia comemorativă se livrează împreună cu certificatul de autenticitate, într-un album de colecţie exclusiv.

"Au trecut 30 de ani de la evenimentele revoluţionare, dar suntem convinşi că libertatea nu este o chestiune sigură şi că trebuie să luptăm în continuare pentru ea", spune Libor Veselý, directorul Casa de Monede. "Această excepţională medalie comemorativă onorează eroismul naţiunii române în lupta pentru libertate".

Aversul medaliei comemorative prezintă un motiv al fotografiei iconice care prezintă momentele revoluţionare din Piaţa Parlamentului din Bucureşti, decembrie 1989.

Această noutate absolută poate fi comandată pe www.revolutia1989.ro. Întrucât emisia este limitată, comenzile vor fi procesate strict în ordinea în care au fost primite.

Casa de Monede, liderul nr. 1 în România ca distribuitor de monede şi medalii comemorative din întreaga lume, s-a concentrat, încă de la bunul început, pe comemorarea şi celebrarea unor repere istorice importante ale naţiunii române şi ale personalităţilor româneşti.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.