Votarea a fost întreruptă la secţia 56 de la Colegiul "Tudor Vianu” şi la secţia 1133 din Sectorul 6, după ce au rămas fără curent, duminică seara, în urma unor avarii la reţeaua de distribuţie a energiei electrice. La secţia 56 a fost remediată problema şi reluat procesul electoral, au declarat pentru News.ro reprezentanţii Biroului Electoral de Circumscripţie Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sesizarea privind avaria la reţeaua de distribuţie a energiei electrice de la Colegiul „Tudor Vianu” a fost făcută în jurul orei 19.20, la secţia de votare 56 fiind trimişi reprezentanţi de la Autoritatea Electorală Permanentă şi echipe de intervenţie de la E-Distribuţie Muntenia. Potrivit reprezentanţilor distribuitorului de energie, avaria, produsă la reţeaua instituţiei de învăţămant, a fost remediată în scurt timp.

Votarea la secţia 56, din Sectorul 1 al Capitalei, a fost întreruptă până la remedierea avariei, în prezent procesul electoral fiind reluat, au spus reprezentanţii Biroului Electoral de Circumscripţie Bucureşti.

Şi la secţia de votare 1133, de la Şcoala Gimnazială „Ion Dumitriu”, în Sectorul 6 al Capitalei, este o avarie la reţeaua de distribuţie a energiei electrice, motiv pentru care votarea a fost întreruptă. Echipele de la Enel Distribuţie Muntenia sunt la şcoala din Sectorul 6 şi lucrează pentru remedierea avariei, procesul electoral urmând să fie reluat după ce problema va fi rezolvată, au precizat reprezentanţii Biroului Electoral de Circumscripţie Bucureşti. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.