Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Iaşi, Maricel Popa, lider al PSD Iaşi, a declarat că la începutul lunii decembrie va avea loc Balul Centenarului şi că la eveniment va fi invitat "tot Guvernul", moment în care Varujan Vosganian (ALDE) a intervenit, spunând că va fi invitat "Guvernul de atunci".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şeful CJ Iaşi, Maricel Popa, a anunţat, vineri, la finalul unor discuţii cu ministrul Culturii George Ivaşcu, că la începutul lunii decembrie la fi organizat la Iaşi Balul Centenarului, evenimentul urmând să se desfăşoare la Palatul Culturii din municipiu.

Maricel Popa, care este şi lider PSD Iaşi, a precizat că la eveniment va fi invitat "tot Guvernul", moment în care deputatul ALDE Varujan Vosganian a intervenit şi a spus că va fi invitat "Guvernul de atunci".

Afirmaţia vicepreşedintelui ALDE nu a fost comentată ulterior nici de şeful filialei ieşene a PSD, nici de ministrul Culturii.

Întrebat de jurnalişti dacă la Balul Centenarului va fi invitat şi Liviu Dragnea, preşedintele Maricel Popa a răspuns: "Invităm Parlamentul şi Guvernul".

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.