Vlad Voiculescu i-a reamintit lui Florin Cîţu că la alegerile din 2016 PNL a avut candidaţi proprii şi a refuzat orice colaborare cu USR. Liderul USR PLUS Bucureşti a adăugat că nu îl interesează lupta internă pentru şefia PNL, însă discursul premierului nu ţine cont de interesul public şi de istoria recentă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Florin Cîţu făcând promisiuni wow! pentru PNL Bucureşti! Involuntar, ce face domnul Cîţu este să le amintească liberalilor din Bucureşti şi bucureştenilor despre succesul PNL Bucureşti în alegerile din 2016. Şi atunci au avut doar candidaţi proprii, refuzând orice colaborare cu USR. Au pierdut absolut tot. Puţin mă interesează lupta din PNL. Când discursul intern nu ţine cont nici de interesul public, nici de istoria recentă, aş zice că românii trebuie să ştie iar PNL trebuie să îşi amintească”, a scris Vlad Voiculescu joi pe Facebook. 
 
Premierul Florin Cîţu a avut un mesaj pentru liberalii de la organizaţia PNL Bucureşti şi a precizat că vor fi susţinuţi doar membri ai PNL la primăriile de sector, cu el preşedinte al partidului.
 
„Mesaj ferm pentru colegii mei, membri PNL în Bucureşti: cu mine preşedinte al partidului, vom susţine doar membri PNL la primăriile de sector. Votaţi înţelept când alegeţi preşedinţii PNL de sectoare. Mult succes şi vă aştept alături de echipa câştigătoare. Împreună construim România liberală”, a scris Florin Cîţu joi pe Facebook. 
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.