Europarlamentarul USR Vlad Botoş a afirmat că PSD şi PNL ar vrea opoziţia desfiinţată ca să nu mai fie nimeni care să le expună corupţia şi incompetenţa, precizând că social-democraţii şi liberalii, dar şi preşedintele Klaus Iohannis vor linişte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Vlad Botoş a fost invitat, sâmbătă, la Congresul Extraordinar al PMP. Liderul USR Cătălin Drulă nu a fost prezent la eveniment.
 
„Cred că este clar pentru toţi deja, dacă ar putea, PSD şi PNL ar vrea opoziţia desfiinţată ca să nu mai fie nimeni care să le expună corupţia şi incompetenţa. Datoria noastră faţă de ţară şi oamenii cinstiţi din România este să le deranjăm această linişte. Pentru că ei vor linişte, o linişte care să le asigure instituţii, fragilizate de o legislaţie mult prea permisivă cu intruziunile politice, cu scandaluri de plagiat, de corupţie şi de abuzuri. PSD, PNL şi şeful lor, Klaus Iohannis, vor linişte. Opoziţia însă este aici şi nu pleacă nicăieri. Suntem aici ca să dăm românilor speranţa că se poate şi altcumva. Se poate şi cu cinste, cu onestitate şi cu demnitate. Am văzut cu toţii ce face guvernarea actuală. Reformele şi proiectele din PNRR nu sunt în stare să le facă şi să le pună în practică”, a declarat Vlad Botoş cu acest prilej. 
 
El a mai menţionat că premierul nu are nicio idee despre economie, iar românii trăiesc mai prost.  
 
„Ce fel de guvernare e asta? 80 la sută dintre români cred că ţara merge într-o direcţie greşită. Ce fel de guvernare e aia în care premierul spune să trăiţi şi nu are nici o idee despre economie. Păi da, pentru că viziunea politică şi competenţa astea nu se pot citi de pe foaie, dragi colegi şi nu se pot nici plagia. Românii trăiesc mai prost. Preţurile cresc de nu se mai opresc. Guvernul se împrumută pe bandă rulantă la dobânzi care explodează. Ei se ceartă pe sinecuri, pe mufarea la banul public, cine ia ANRE, cine ia ANCOM, cine îşi trage Consiliul Concurenţei, asta-i preocupă pe ei de doi ani încoace. Nu-i interesează economia care merge în cap, nu-i interesează de oameni, de proiecte de investiţii, de reformă. Nu doar de ei, Lor să le fie bine. Atâta pot şi atâta ştiu, dar sunt pe tobogan, dragi colegi. Lumea îi vede cum sunt, le fuge pământul de sub picioare”, a mai spus Botoş.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.