Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a declarat că se teme de Dumnezeu, el fiind un om credincios, după ce a fost întrebat dacă se teme de o eventuală remaniere, după ce va fi făcută evaluarea miniştrilor. Popescu a adăugat că este convins că actuala coaliţie va putea trece România peste crizele din această perioadă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Virgil Popescu a declarat, marţi seară, la Digi 24, că personal crede că actuala coaliţie de guvernare este capabilă să treacă România peste ”acest hop” care este criza energetică. Întrebat dacă se teme de o remaniere, Popescu a explicat că se teme doar de Dumnezeu.
 
"Eu mă tem de Dumnezeu, sunt un om credincios şi mă tem de Dumnezeu. Cred că vom merge înainte şi cred că împreună, în această coaliţie, vom reuşi să trecem România peste acest hop, pentru că este un hop mare, o criză energetică ce s-a suprapus peste o criză pandemică, cu un război la frontieră”, a afirmat Virgil Popescu.
 
Ministrul Energiei a mai spus că împreună, în coaliţie, ”vom fi mai puternici”.
 
”Cred că împreună putem trece ţara peste acest hop şi că vom fi mai puternici împreună”, a declarat Virgil Popescu.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.