Preşedintele PNL Dâmboviţa, Virgil Guran, unul dintre candidaţii pentru funcţia de vicepreşedinte al PNL pe probleme de apărare, a ţinut să vorbească despre motivele pentru care a rămas în PNL, după ce s-a declarat un susţinător ferm al fostului preşedinte al partidului Ludovic Orban. "Prima dată trebuie să ţinem la ţară, după aceea la partid şi ultima dată la un om, apropo de plecatul după un om sau rămasul împreună cu Partidul Naţional Liberal”, a justificat Guran, care a menţionat că indiferent de rezultatul votului va rămâne în partid. "Sper să nu mai trăim niciodată ceea ce a fost la Romexpo şi să fim un partid unit, liniştit, să ştim să ne concurăm între noi cu eleganţă, aşa cum am văzut şi astăzi", a declarat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ultima dată când v-am vorbit, acum un an, erau ape tulburi în PNL şi sper să nu mai trăim niciodată ceea ce a fost la Romexpo şi să fim un partid unit, liniştit, să ştim să ne concurăm între noi cu eleganţă, aşa cum am văzut şi astăzi. În momentul de faţă este linişte şi cred că toată lumea a înţeles că, de fapt, în politică, trebuie să priveşti lucrurile într-o anumită ordine: prima dată trebuie să ţinem la ţară, după aceea la partid şi ultima dată la un om, apropo de plecatul după un om sau rămasul împreună cu Partidul Naţional Liberal”, şi-a început discursul Virgil Guran, care înainte de plecarea din PNL a fostului preşedinte Ludovic Orban s-a declarat un susţinător a acestuia.

Liderul PNL Dâmboviţa a susţinut că nu face promisiuni, în calitate de candidat pentru funcţia de vicepreşedinte al partidului, dar a subliniat importanţa pe care opiniile primarilor o au în partid.

El a menţionat că, indiferent de rezultatul votului, el va rămâne în PNL.

"Trebuie să facem de aşa natură încât lucrurile să se mişte şi am mare încredere în noul preşedinte Nicolae Ciucă, în secretarul general Lucian Bode şi în echipă”, a adăugat Guran.

Pentru funcţia de vicepreşedinte pe probleme de apărare şi-au anunţat, iniţial, candidaturile şi Ben Oni Ardelean şi Sorin Moldovan, care însă s-au retras cu puţin timp înainte de vot. Astfel, Virgil Guran şi primarul oraşului Constanţa, Vergil Chiţac, sunt candidaţii pentru această poziţie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.