Fostul preşedinte al PSD Viorica Dăncilă susţine că Paul Stănescu a fost singurul care s-a opus candidaturii sale la Preşedinţie şi afirmă că nu-i înţelege ultimele declaraţii referitoare la faptul că ar fi fost convinsă de Klaus Iohannis să candideze. ”Am discutat cu preşedintele Iohannis, dar niciodată despre PSD”, a declarat Dăncilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fostul lider PSD Viorica Dăncilă a afirmat, joi seară, la România TV că nu înţelege declaraţiile pe care le-a făcut Paul Stănescu referitoare la candidatura sa la Preşedinţie.

”Paul Stănescu a fost singurul care s-a opus candidaturii mele la Preşedinţie”, a spus Dăncilă, precizând că a discutat cu Klaus Iohannis, dar niciodată despre PSD.

”Au fost discuţii între premier şi preşedinte, nu între preşedinte şi liderul unui partid”, a mai spus Dăncilă.

Aceasta a precizat că social-democraţii ar trebui să se concentreze pe sancţionarea guvernării liberale.

”Principalul nostru adversar trebuie să fie guvernarea liberală, nu să ne atacăm între noi”, a mai afirmat Dăncilă.

Secretarul general interimar al PSD Paul Stănescu a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că relaţia sa cu Viorica Dăncilă s-a răcit când i-a cerut acesteia să nu organizeze Congres în 2019 şi să nu candideze la Preşedinţie, iar, deşi iniţial acceptase, fostul premier şi-a schimbat părerea în urma unei discuţii tete-a-tete cu Klaus Iohannis.

Întrebat despre aceste declaraţii, Klaus Iohanis a spus, joi seară, este o abordare ciudată şi că PSD este cel care a convins-o pe Viorica Dăncilă să candideze.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.