Viorica Dăncilă a ajuns, vineri, în localitatea Giarmata, judeţul Timiş, fiind întâmpinată de aproximativ treizeci de protestatari. Aceştia au pancarte cu mesaje împotriva PSD, a lui Liviu Dragnea şi strigă ”Jos PSD”, ”PSD Cuma roşie” şi ”Şobolanii”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
CITEȘTE ȘI Viorica Dăncilă, întâmpinată de zeci de protestatari, la Arad; manifestanţii strigă ”PSD, ciuma roşie”, ”Hoţii”, dar şi lozinci împotriva Jandarmeriei şi a lui Liviu Dragnea
CITEȘTE ȘI Dăncilă, la Arad unde a fost întâmpinată de protestatari: Nici mie, nici colegilor mei nu ne este teamă, nu avem niciun fel de problemă să venim la Arad, la Timişoara sau în alte judeţe; sunt siderată de ceea ce pot să spună

Viorica Dăncilă a ajuns, vineri, la sedul Primăriei Giarmata unde are programată o întâlnire cu autorităţile locale, fiind întâmpinată de primarul localităţii şi de preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra.

Premierul a fost aşteptat de aproximativ treizeci de persoane care au scandat ”Jos PSD”, ”PSD, ciuma roşie”, ”Şobolanii”, ”Comuniştii”, ”Hoţii”, dar şi ”Dăncilă, eşti o ciumă analfabetă”.

Oamenii au pancarte cu mesaje împotriva PSD, printre care ”PSD, toxic pentru democraţie”.


Ulterior, Dăncilă va face o vizită în locelitatea Dumbrăviţa din judeţul Timiş.

Şi la Arad, Dăncilă a fost aşteptată de protestatari la Prefectură.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.