Preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, susţine că, în vreme ce PSD a ales să propună bucureştenilor la alegerile locale din acest an ”o listă de vedete”, liberalii au preferat ”o listă de oameni competenţi”, care cunosc administraţie. Ea susţine că îşi doreşte ca alegătorii să înţeleagă că trebuie să dea „un vot util” la scrutinul din 27 septembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”PSD a preferat o listă de vedete, eu prefer o listă de oameni competenţi. PSD mizează pe modul în care aceste personalităţi sunt recunoscute într-un domeniu sau altul, eu mizez pe competenţă, pe seriozitate, pe generaţia 40-45 de ani, oameni inregri, care şi-au construit o carieră pe munca lor. Sunt conştientă că suntem într-o competiţie în care avem vedete şi personalităţi care nu au nicio legătură cu administraţia şi o parte din colegii mei care au fost vocile opoziţiei, care au făcut faţă jignirilor şi umilinţelor pe care PSD le-a practicat în Consiliul General”, a declarat, Violeta Alexandru, miercuri seară, într-o emisiune la Realitatea Plus.

Ea susţine că oamenii propuşi de PNL pentru funcţiile de consilieri locali sunt ”oameni asumaţi, oameni care ştiu ce au de făcut”. 

”E foarte important, vă spune un om care a lucrat şi în sectorul privat şi în sectorul public, dacă nu ai luat decizii în sistemul public, dacă nu ştii să administrezi, să faci management, tu poţi să fii foarte bine intenţionat, dar nu ai rezultate în ceea ce vei face pentru că nu cunoşti administraţia”, a adăugat liderul PNL Bucureşti.

Violeta Alexandru a adăugat că îşi doreşte ca alegătorii să înţeleagă că la scrutinul pentru primăria Capitalei este nevoie de ”un vot util”, având în vedere şi candidatura lui Traian Băsescu. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.