Preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, cataloghează drept "o sfidare" la adresa locuitorilor Capitalei candidatura fostului primar general Gabriela Firea pentru un mandat de senator pe listele din Bucureşti. "Când cineva îţi spune pleacă acasă, nu te duci pe următoarea listă şi speri să obţii un loc acolo”, a declarat preşedintele PNL Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Candidatura celor cărora bucureştenii le-au dat un cartonaş roşu - mă refer aici la Gabriela Firea PSD - pe listele PSD la Capitală este o sfidare, vă spun direct, la adresa bucureştenilor. Când cineva îţi spune pleacă acasă, nu te duci pe următoarea listă şi speri să obţii un loc acolo", a afirmat preşedintele PNL Bucureşti, joi, la preluarea de către PNL a sediului de campanie al lui Nicuşor Dan.
 
Violeta Alexandru a adăugat că liberalii se vor mobiliza pentru a le arăta locuitorilor Capitalei că vor "scoate PSD şi toţi aceşti oameni care se agaţă de funcţii din prima linie a politicii din Bucureşti”.
 
"Bucureştiul este de dreapta, este al celor care muncesc, este un oraş al oamenilor corecţi, este un oraş al celor care au dreptul la servicii de calitate. Nicuşor Dan este omul care va face ca acest lucru să se întâmple. Mai avem de parcurs o etapă, anume alegerile din 6 decembrie, şi o vom face cu încrederea fiecărui bucureştean pentru a dezvolta oraşul nostru”, a adăugat Violeta Alexandru.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.