Deputatul PNL Violeta Alexandru a anunţat că a iniţiat un proiect de lege „pentru a veni în sprijinul tuturor pensionarilor care au nevoie de adeverinţe de la societăţile de arhivare/Arhivele Naţionale/câteva case de pensii care mai deţin documente de la întreprinderi desfiinţate”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Acesta este proiectul pe care îl propun pentru a veni în sprijinul tuturor pensionarilor care au nevoie de adeverinţe de la societăţile de arhivare/Arhivele Naţionale/câteva case de pensii care mai deţin documente de la întreprinderi desfiinţate. O complexă activitate de documentare şi de consultare m-a dus la acest rezultat. Orice opinie e binevenită. Îmi doresc să finalizez aici ca să avansez cu un alt proiect la care lucrez. Nu am obiceiul de a trage de timp la câte sunt de făcut. Las textul propunerii legislative aici. Mulţumesc mult. Nu mă deranjează nicio critică. Tot muncesc pentru a găsi cea mai bună soluţie pentru oameni, respectând şi dreptul societăţilor care au preluat arhivele să îşi acopere costurile necesare. Statul a eşuat atunci când se ocupa de acest lucru”, a scris Violeta Alexandru, marţi pe Facebook. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.