Deputatul Forţa Dreptei, Violeta Alexandru, a anunţat marţi în plenul Camerei Deputaţilor depunerea de către USR şi Forţa Dreptei a unei moţiuni simple împotriva ministrului Finanţelor, Marcel Boloş, intitulată ”Marcel Boloş, un ministru care creşte taxele cu zâmbetul pe buze”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anunţul privind depunerea moţiunii simple a fost făcut de deputatul Forţa Dreptei, Violeta Alexandru.

"Am de făcut un anunţ cu privire la depunerea de către USR şi Forţa Dreptei a moţiunii simple împotriva ministrului finanţelor Marcel Boloş”, a spus deputatul, precizând că acest demers este conform articolului 112 din Constituţie şi articolului 189 din Regulament. Ea a precizat că moţiunea simplă are titlul ”Marcel Boloş, un ministru care creşte taxele cu zâmbetul pe buze”.

”Unde vrei să duceţi această ţară? Ce este în capul dumneavoastră,făcând o asumare de răspundere, o Ordonanţă, noi şi noi măsuri şi decizii pentru a tăia toate sursele de venit ale celor din mediu privat?”, a spus Violeta Alexandru.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.