Liderul Pro România Victor Ponta a lnsat duminică, l aprezentarea cndidaţilor pentur PE, un atac la adresa lui Liviu Dragnea, spunând că niciun lider politic adevărat nu-şi ia echipa cu el la tribunal şi promiţându-le mebrilor Pro România că niciodată nu va fi pentru ei o povară, o ruşine şi o jenă. El a mai spus că "acum se fură cu ordonanţa de urgenţă".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Niciun lider politic nu-şi târăşte partidul şi echipa pentru problemele personale. Niciun lider politic adevărat nu-şi ia echipa cu el la tribunal”, a declarat Victor Ponta, adăugând: „Niciodată nu voi fi pentru dumneavostră o povară, o ruşine şi o jenă, nu o să vă iau niciodată să mă apăraţi pentru problemele mele personale".
 
„Nu am văzut niciodată ca în 2019 mai multă corupţie instituţionalizată. Acum se fură cu ordonanţa de urgenţă, se fură cu hotărârea de guvern şi se fură fără frică pentru că cei care o fac ştiu că o să vină o ordonanţă, o sâ vină Curtea Constituţională, o să rezlove cineva”, a spus fostul premier.
 
Ponta a subliniat că dacă la referendum, pe 26 mai, va fi întrebat dacă e de acord ca  oamenii politici condamnaţi să nu mai ocupe o funcţie publică va vota "pentru". El a spus că va vota şi pentru ca legile din justiţie să nu mai fie schimbate prin ordonanţe de urgenţă
 
„Dacă tot întreabă domnul Iohannis pe bună dreptate poporul dacă e de acord să nu mai dăm ordonanţe pe domeniul justiţiei, în acelaşi timp trebuie să întrebe poporul şi să votăm da să nu se mai da ordonanţe în domeniul fiscalităţii”, a afirmat el. 
 
Ponta a adăugat că oamenii de afaceri din România nu trebuie să se mai teamă că între Crăciun şi Revelion se schimbă legile şi să constate peste noapte că au de plătit noi taxe.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.