Viceprimarul PSD al municipiului Buzău, Ionuţ Apostu, acuză liberalii că au amplasat ilegal bannere pe Bulevardul Unirii din oraş, deşi au criticat vehement proiectul implementat de primarul Constantin Toma din fonduri europene. Apostu susţine că ”respectarea legii e facultativă pentru PNL” şi-i acuză pe liberali că nu au solicitat documentele necesare pentru materialele de campanie. Postarea viceprimarului a iscat discuţii aprinse în mediul online.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O postare pe Facebook a viceprimarului municipiului Buzău, Ionuţ Apostu (PSD), în care îi acuză pe colegii de coaliţie liberali că au amplasat ilegal bannere electorale pe Bulevardul Unirii din Buzău a creat discuţii ample pe reţelele de socializare.

Pe lângă aspectul legalităţii, postarea lui Apostu face referire la faptul că liberalii nu ar avea dreptul moral să amplaseze bannere electorale pe bulevardul cu pricina pentru simplu motiv că renovarea acestuia s-a făcut prin munca primarului în funcţie, iar liberalii doar au criticat lucrările realizate.

”Liberalilor, jos bannerele de pe Unirii!  Toate sunt amplasate ilegal! (...) Luni în şir ne-aţi bălăcărit pe unde aţi avut prilejul despre acest proiect derulat pe fonduri europene. Acum când toată lumea apreciază că avem un bulevard european veniţi să vă împăunaţi pe munca domnului primar si a echipei sale”, a scris pe pagina sa de Facebook viceprimarul social-democrat Ionuţ Apostu.

Acesta susţine că reprezentanţii PNL nu au obţinut certificatul de urbanism necesar pentru montarea materialelor de campanie, ceea ce înseamnă că pentru PNL ”respectarea legii este facultativă”, dar adaugă şi că actualul primar social-democrat ar avea tot dreptul să amplaseze bannere electorale pe Bulevardul Unirii pentru că ”este munca sa şi proiectul său”.

Postarea viceprimarului a stârnit reacţii pro şi contra în rândul buzoienilor. În timp ce unii îi solicită viceprimarului ca bannerele sa fie date jos dacă sunt amplasate ilegal, alţii îl condamnă pentru modul în care a expus problema.

”După logica aceasta, doar dumneavoastră aţi avea dreptul să puneţi bannere în Buzău, că doar PSD a «muncit şi merită». În curând o să ne spuneţi că dacă nu avem carnetul de partid care trebuie putem să plecăm din oraş”, a scris consilierul USR Irinel Cârstea.

”Despre care «bulevard european» este vorba totuşi? Vă referiţi la strada ciuntită de cele 4 benzi iniţiale, cu a treia generaţie de tuia uscaţi, plină de semafoare şi blocată de maşini de la un capăt la celălalt? Aparţine oraşului acest eşec de proiect, nu «domnului primar şi echipei sale»”, a mai scris un internaut.

”Toţi sunt egali, sau aşa ştiţi voi să faceţi, neocomuniştii, să credeţi că totul vă aparţine...”, a scris o altă persoană.

”Asta lipsea, v-aţi luat şi bulevard! Am zis eu că, în curând, dacă mai prindeţi un mandat, veniţi peste noi în case, ca nah...puteţi! Căldura ne-aţi tăiat-o, străzile le-aţi supeeer aglomerat, parcările le-aţi nenorocit (ca să încasaţi mulţi bani din licitaţii), lista poate continua! Dacă voiaţi sa dovediţi ceva, spuneaţi doar ca sunt amplasate ilegal (dacă este aşa), nu ca nu au alţii, în afara de PSD, dreptul de a pune ceva pe Unirii, pentru ca este al vostru”, a mai adăugat o persoană.

Primarul Constantin Toma candidează pentru un nou mandat, tot din partea PSD.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.