Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, i-a spus, joi, în şedinţa Consiliului General, unei consiliere din partea USR că-i este ”scârbă” să o audă vorbind şi că este ”femeie cu burta la gură” care ar trebui să stea acasă şi să se pregătească de naştere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Eu nu am de gând să răspund aberaţiilor doamnei Ciceală, care mai este şi prietenă cu doamna Roxana Wring, turnătoarea. Îi răspund doar domnului Ţugui (Matei Ţugui, consilier USR), care mai are o şansă dacă nu se ia după gâştele astea. (...) Doamna Ciceală, mi-e scârbă să te aud vorbind. Te rog eu frumos, lasă-mă în pace. Vezi-ţi de treaba dumitale, că eşti femeie cu burta la gură. Du-te şi pregăteşte-te de naşterea copilului, nu mai vorbi tâmpenii”, a spus, joi, Aurelian Bădulescu, în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

La rândul său, consilierul Ana Ciceală a spus: ”Eu, în calitate de consilier general, am dreptul la cuvânt, conform legii. (...) Referitor la aceste comentarii, nu mă cobor la nivelul dumneavoastră”.

Aurelian Bădulescu nu este la prima ieşire de acest fel.

De exemplu, în iunie 2018, la finalul unei şedinţe, viceprimarul Bădulescu s-a ridicat şi a început să strige la consilierii USR care au votat împotriva proiectului, numindu-i de mai multe ori "javre", "fraieri", "bulangii" şi "animale".

"Bulangii, javre ce sunteţi! Nişte animale!", le-a spus Bădulescu consilierilor USR.

De asemenea, Bădulescu l-a numit ”măscărici” pe consilierul PNL Ciprian Ciucu.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.