Preşedintele Consiliului Naţional al PSD Vasile Dîncu a declarat că afirmaţia fostului ministru al Educaţiei Monica Anisie care a spus „aceste legi este despre viitor”, cu referire la legile Educaţiei, reprezintă un eveniment regretabil pentru imaginea proiectului „România Educată”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Din păcate, a fost un eveniment regretabil pentru imaginea României Educate. Am fost în sală în acel moment. A spus acest lucru doamna Anisie, care este colega mea de comisie, în cadrul unui elogiu pe care a vrut să-l facă pentru toţi cei care au lucrat la lege. Dacă se rezuma să vorbească despre lege în termeni funcţionali, dar asta a fost în cadrul unui elogiu şi acel elogiu probabil că a fost refuzat de divinitate”, a declarat Vasile Dîncu, întrebat duminică la Prima News ce opinie are despre dezacordul gramatical făcut de către Monica Anisie de la tribuna Parlamentului.

Monica Anisie a afirmat la începutul acestei săptămâni în Senat că „aceste legi este despre viitor, despre un viitor mai bun” în timp ce vorbea despre legile Educaţiei. Ulterior, ea a revenit la tribuna plenului şi şi-a cerut scuze. Senatoarea PNL a dat vina pe „emoţie şi oboseală”.

Anisie este profesoară de limba română, a fost ministru al Educaţiei şi în prezent este preşedinta Comisiei pentru învăţământ a Senatului. În aceeaşi Comisie este şi senatorul PSD Vasile Dîncu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.