Validarea candidatului USR-PLUS în funcţia de primar al municipiului Timişoara, Dominic Fritz, a fost atacată în instanţă. Trei contestaţii au fost depuse la Judecătoria Timişoara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cele trei contestaţii au fost depuse de trei persoane: Călin Narcis Petrescu - fost angajat la Radio Timişoara, Monica Hărmănescu - cadru didactic la Universitatea de Ştiinţe Agricole din Timisoara şi Adrian Popescu - şi el candidat pentru fotoliul de primar al municipiului Timişoara, din partea ALDE, la alegerile din 27 septembrie.

Contestaţia va fi judecată la Tribunalul Timis, însă deocamdată nu a fost stabilită data şedinţei.

Dominic Fritz urma să fie învestit în funcţie, marţi, în data de 27 octombrie a.c., însă preluarea mandatului va fi amânată.

Candidatul USR-PLUS, Dominic Fritz, a fost ales în funcţia de primar al municipiului Timişoara cu 49.191 voturi, adică 52,66% din voturi.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.