Valentin Făgărăşian, deputat PNL de Diaspora, afirmă că legea care nu-i mai trimite pe români să aştepte la cozi atunci când le expiră documentele sau când îşi pierd actele în străinătate are raport de adoptare şi săptămâna viitoare va primi votul Camerei Deputaţilor. El precizează că anual, aproape 150.000 de români se deplasează şi aşteaptă la cozi pentru emiterea acestui document.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Legea care nu-i mai trimite pe români să aştepte la cozi atunci când le expiră documentele sau când îşi pierd actele în străinătate are raport de adoptare şi săptămâna viitoare va primi votul Camerei Deputaţilor. Anual, aproape 150.000 de români se deplasează şi aşteaptă la cozi pentru emiterea acestui document! După ce legea va intra în vigoare, orice român care va avea nevoie un titlu de călătorie pentru a se întoarce în ţară o va putea face de acasă, din faţa unui computer, în numai câteva minute – fără cozi, fără deplasări, fără costuri inutile”, anunţă deputatul PNL de diaspora.

Valentin Făgărăşian precizează că această lege rezolvă şi problema recunoaşterii documentelor emise în format electronic de către alte autorităţi ale statelor membre ale Uniunii Europene, lucru care dădea mari bătăi de cap românilor din diaspora.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”Aveţi încredere în PNL! Problemele dumneavoastră sunt prioritatea noastră în Parlament!”, mai spune deputatul liberal.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.