Reprezentanţii USR PLUS au precizat că, despre faptul că moţiunea de cenzură nu a trecut de Legislativ, că din nou, „Parlamentul a dat un răspuns ferm minciunilor PSD - circul pe banii românilor trebuie să înceteze”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Moţiunea de cenzură iniţiată de PSD împotriva Guvernului a picat. Din nou, Parlamentul a dat un răspuns ferm minciunilor PSD: circul pe banii românilor trebuie să înceteze. Textul moţiunii de cenzură, plin de fake news şi acuzaţii inventate, a arătat, din nou, până unde poate merge disperarea social democraţilor că România se schimbă şi se dezvoltă, în timp ce ei pierd accesul la robinetul cu bani. Şi vor continua să îl piardă pentru că reforma la care acest guvern s-a angajat merge mai departe. Prin transparentizare, depolitizare şi profesionalizare, România va arăta aşa cum PSD nu şi-a dorit în niciun moment în ultimii 30 de ani: o ţară reformată, din care niciun român să nu îşi mai dorească să plece”, arată o postare pe pagina de Facebook a USR. 

Moţiunea de cenzură a PSD împotriva Guvernului Cîţu a picat, fiind înregistrate 201 de voturi ”pentru”, faţă de cele 234 necesare. De asemenea a fost înregistrat un vot „împotrivă”, conform anunţului făcut în plen.

Premierul Florin Cîţu a afirmat, la finalul dezbaterilor din Parlament asupra moţiunii de cenzură, că social-democraţii sunt îngrijoraţi de sărăcia din România, dar poartă ”cămăşi scumpe şi ceasuri care costă cât un apartament”.

„Domnilor de la PSD, ce-mi place mie când vă îngrijorează sărăcia din România, cu cămăşi scumpe şi ceasuri care costă cât un apartament şi staţi şi vă îngrijorează sărăcia din România. Domnule Ciolacu, oamenii deja ştiu, s-au hotărât şi vă spun să plecaţi acasă”, a afirmat premierul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.