USR anunţă că îşi suspendă activităţile publice de precampanie, desfăşurate în stradă, şi distribuirea directă de materiale de promovare door to door, în contextul cazurilor de coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Biroul Naţional al USR a decis, luni seară, în cadrul unei şedinţe extraordinare dedicate situaţiei generate de epidemia de coronavirus, suspendarea la nivelul partidului a activităţilor publice de precampanie desfăşurate în stradă cu cetăţenii şi a activităţilor door to door de distribuire directă de materiale de promovare", anunţă, marţi, reprezentanţii formaţiunii.
 
De asemenea, USR a decis costituirea unui comitet de criză, alcătuit din parlamentarii Adrian Wiener, Tudor Rareş Pop, Emanuel Ungureanu şi europarlamentarul Nicu Ştefănuţă, care va coordona poziţiile partidului în perioada crizei curente.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.