Senatorul USR Vlad Alexandrescu a propus suspendarea şedinţei Senatului pe motiv că ordinea de zi a fost făcută publică abia luni, la ora 10.00, cu şase ore înainte de începerea plenului şi că nu a existat timpul necesar studierii legilor propuse pentru dezbatere şi vot.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Vă rog să supuneţi la vot suspendarea şedinţei până mâine, dat fiind că am primit ordinea de zi abia azi, la ora 10.00. Este a nu ştiu câta săptămână când ni se dau proiectele legislative pe care trebuie să le discutăm cu două sau trei ore înainte. Am ridicat această problemă în Biroul Permanent de săptămâna trecută, când ni s-au adus asigurări că nu se va mai întâmpla. Aş vrea să vă întreb şi eu în ce Senat din Uniunea Europeană se întâmplă ca proiectele de lege să fie anunţate senatorilor în ziua în care se votează şi dacă dumneavoastră aveţi timp să le studiaţi în cele trei ore care rămân de la trimirea lor până la momentul în care se discută în plen?”, a declarat Vlad Alexandrescu.

”Vă anunţ că ordinea de zi şi programul de lucru au fost votate în Biroul Permanent în unanimitate. Nu puteţi face o cerere plenului Senatului”, i-a replicat preşedintele de şedinţă, Nicolae Bădălău, care a refuzat să supună la vot propunerea senatorului USR.
 
Plenul Senatului a continuat şedinţa.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.