Fostul premier social-democrat Sorin Grindeanu participă, duminică, la Conferinţa de alegeri a PSD Timiş, organizaţie pe care a şi condus-o înainte de a fi exclus din partid. După ce a fost ales preşedinte al organizaţiei judeţene, Alfred Simonis i-a dat un formular de adeziune. Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a lăsat să se înţeleagă, duminică, în discursul rostit la Conferinţa de alegeri a PSD Timiş că Sorin Grindeanu a revenit în partid. Ciolacu l-a şi felicitat la finalul discursului: ”Felicit pe Sorin care a venit în PSD. Şi eu în locul lui aş fi aşteptat până astăzi, în faţa dumneavoastră”. De altfel, Sorin Grindeanu şi-a rostit întreg discursul ca şi când ar face parte din nou din PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Ciolacu: Eu ce am înţeles din discursul lui Sorin Grindeanu e că el este, de fapt, membru PSD/ Felicit pe Sorin care a venit în PSD

În primul său discurs după ce a fost ales preşedinte al PSD Timiş, Alfred Simonis i-a dat, duminică, un formular de adeziune lui Sorin Grindeanu căruia i-a transmis, totodată, că îl aşteaptă să se decidă când se va întoarce în PSD.

Grindeanu a primit formularul cu zâmbetul pe buze, apoi a aşezat-o pe masa din faţa sa, fără să comenteze ceva.

Grindeanu participă la Conferinţa de alegeri alături de liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, şi de secretarul general, Paul Stănescu. 

Sprin Grindeanu a fost exclus din PSD, după ce guvernul condus de el a fost schimbat prin moţiune de cenzură, depusă tot de PSD. Atunci, el a contestat decizia partidului.

În prezent, Grindeanu este apolitic şi ocupă funcţia de şef al ANCOM, însă a anunţat că îţi doreşte să revină în PSD.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.