Conducerea PSD anunţă că a decis sâmbătă excluderea din partid a deputatului Aurel Bălăşoiu şi că se aşteaptă ca acesta să îşi dea demisia urgent din funcţia de deputat. În caz contrar, PSD va vota pentru ridicarea imediată a imunităţii parlamentare. Social-democraţii nu precizează motivul excluderii. După anunţul PSD, imagini în care ar apărea deputatul în ipostaze intime alături de un băiat au fost publicate de Gândul. Întrfebat dacă a întreţinut relaţii sexuale cu minori, deputatul a declarat că nu recunoaşte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Preşedintele PSD Argeş, Ion Mînzînă, admite că a votat excluderea din partid a deputatului Bălăşoiu pentru bănuiala că ar exista un filmuleţ cu acesta în care apare în ipostaze intime împreună cu o altă persoană

 

UPDATE - Imagini în care ar apărea deputatul alături de un băiat au fost publicate de ziarul Gândul, la puţin timp după anunţul PSD.
”Voi merge înainte şi voi lupta! Merg înainte, nicio problemă! M-au exclus, nicio problemă! Nu recunosc! (n.red. – Răspunsul pe care ni l-a dat la întrebarea ”Recunoaşteţi că aţi întreţinut relaţii sexuale cu minori?”)”, a declarat Bălăşoiu pentru Gândul.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Conducerea PSD a decis astăzi excluderea din partid a deputatului Aurel Bălăşoiu. De asemenea, PSD se aşteaptă ca acesta să îşi dea demisia urgent din funcţia de deputat. În caz contrar, PSD va vota pentru ridicarea imediată a imunităţii parlamentare”, precizează formaţiunea într-o postare pe Facebook. 
 
PSD mai transmite că ”nu tolerează în niciun fel încălcarea legii, a demnităţii umane şi a moralei creştine”. 

Aurel Bălăşoiu e deputat PSD de Argeş şi se află la primul mandat în Legislativ. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.