Primarul Bacăului Lucian Daniel Stanciu-Viziteu anunţă că, alături de alţi angajaţi, este suspect într-un dosar legat de un apartament de serviciu în care a locuit o angajată a primăriei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Ziarul de Bacău relatează că dosarul în care primarul este suspect a fost deschis de DNA ca urmare a unei anchete a publicaţiei, care a dezvăluit cum o angajată, membră USR, ocupă un apartament al Primăriei de peste 100 mp în centrul oraşului, deşi are buletin de Bacău.
”Am să stric un subiect bun pentru presa de partid şi am să anunţ eu că în speţa cu apartamentul de serviciu în care a locuit, pentru o perioadă, o angajată a primăriei, am fost informat ca am statut de suspect, alături de alţi functionari din primarie. Aştept să se încheie rapid această poveste şi am încredere că şi procurorii îşi doresc acelaşi lucru”, a scris Viziteu pe Facebook.
Primarul USR mai afirmă că ”a început, în mod oficial, campania electorală”. Marţi a început de fapt perioada electorală, campania electorală urmând să înceapă în 10 mai şi să se încheie în 8 iunie.
”Deloc suprinzătoare ziua aleasă pentru a resuscita acest subiect”, comentează el, adăugând că ”modernizarea Bacăului continuă, în ciuda celor care fac orice să oprească acest lucru”.
Conform anchetei publicate în 20 februarie de Ziarul de Bacău, Cerasela Ionela Cocalea, membră USR şi inspector de specialitate la Baze Sportive, în cadrul Primăriei Bacău, care recent a primit atribuţii de conducere a serviciului, locuieşte într-un apartament de peste 100 de mp, dotat şi utilat modern, pe strada Pictor Aman 94, chiar lângă noul sediu al Primăriei. Este vorba despre clădirea în care funcţionează Inspectoratul de Stat în Construcţii şi care, la etajele superioare,are apartamente de locuit. Municipiul Bacău deţine 4 locuinţe de serviciu în imobil. Două sunt date spre folosinţă Teatrului Bacovia, unul Poliţiei Locale, iar altul în administrarea Primăriei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.