Preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, prins, vineri seară, în flagrant de procurorii DNA, care-l acuză că ar fi primit peste un milion de lei mită pentru un contract, a fost reţinut pentru 24 de ore sâmbătă. Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că va propune colegilor excluderea lui Buzatu din partid.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Dumitru Buzatu încasa venituri ca preşedinte al CJ Vaslui, venituri din pensie, indemnizaţie de la Parlament pentru limită de vârstă, care anul trecut au totalizat peste 330.000 de lei / Ce avere are

UPDATE - Preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui Dumitru Buzatu a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce a fost prins în flagrant cu o mită de peste un milion de lei. Decizia a fost luată sâmbătă dimineaţă, după ce Buzatu a fost audiat timp de mai multe ore la DNA Iaşi.

Buzatu a fost dus sâmbătă noaptea la DNA Iaşi pentru audieri, după ce la locuinţa sa au avut loc percheziţii.

El a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de sâmbătă să fie prezentat Tribunalului Vaslui cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit G4 Media, la această oră, procurorii efectuează percheziţii la domiciliul lui Dumitru Buzatu.

 

El ar fi primit o mită de 1,25 milioane lei pentru acordarea unui contract.

”Voi convoca mâine de urgenţă Biroul Politic Naţional în format online şi voi propune colegilor excluderea domnului Dumitru Buzatu din partid. Am spus întotdeauna că în mandatul meu toleranţa pentru faptele de corupţie este ZERO! Iar cei care nu înţeleg acest lucru nu au ce căuta în PSD”, a scris, vineri seară, pe Facebook, Marcel Ciolacu.

Dumitru Buzatu, preşedinte al CJ Vaslui, a fost reales la îceputul anului în funcţia de lider al filialei judeţene a PSD Vaslui.

 

 

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.