Publicaţia Diario Extra difuzează un articol intitulat "Românii fugari aleg Costa Rica drept refugiu", referindu-se la Elena Udrea, despre care afirmă că este "o femeie foarte controversată în ţara ei", amintind că este fost ministru şi că este acuzată de corupţie. Articolul, care invocă şi presa din România, o menţionează şi pe Alina Bica. În replică, Udrea a afirmat că acel material jurnalistic nu este întâmplător şi se întreabă dacă va fi trimis după ea cineva care să o asasineze cu o neurotoxină, amintind de cazul fostului spion rus Serghei Skripal otrăvit la Londra.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Elena Udrea, după apariţia unui articol despre ea în presa din Costa Rica: Mă întreb ce urmează? Or să trimită pe cineva cu neurotoxină, după modelul încercării de asasinare a fostului spion rus Serghei Skripal?

"Costa Rica şi Madagascar sunt separate de mii de kilometri şi de multe ore de zbor cu avionul, însă au o particularitate care atrage românii care încearcă să fugă de justiţia din ţara lor: niciuna nu are tratat de extrădare cu România", scrie autorul articolului din publicaţia din Costa Rica, precizând că tocmai de aceea Costa Rica a devenit o destinaţie de aur pentru politicienii din "statul balcanic" şi că cel mai recent caz este al Elenei Udrea, fost ministru al Turismului, despre care afirmă că a fost acuzată de trafic de influenţă şi că a cerut azil politic.

Articolul, care preia informaţii din presa din România referitoare la acuzaţiile aduse lui Udrea şi la extrădarea acesteia, o menţionează şi pe fosta şefă DIICOT Alina Bica.

Materialul este ilustrat cu două fotografii ale lui Udrea dintr-un pictorial pentru The One, precum şi cu o altă imagine, difuzată de un tabloid, în care Udrea este în costum de baie, comentariul care le însoţeşte fiind "Elena Udrea este o femeie foarte controversată în ţara ei".

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.