Patru persoane au fost sancţionate de jandarmi, cu amenzi în valoare totală de 3.000 de lei, pentru că l-au agresat, miercuri, pe fostul premier Ludovic Orban la intrarea în sediul Parlamentului. O altă prsoană a primit sancţiuni în valoare totală de 1.500 de lei pentru agresarea parlamentarului UDMR Csoma Botond. În total, pentru încălcarea legislaţiei, participanţii la protestul neautorizat au primit amenzi în valoare totală de peste 50.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE:”Menţionăm faptul că jandarmii au întocmit un act de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii faptei de tulburare a ordinii publice”, au transmis, joi, oficialii Jandarmeriei Bucureşti. 
 
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
ŞTIRE INIŢIALĂ: În cazul agresării liderului Forţa Dreptei, Ludovic Orban, jandarmii au identificat patru agresori. Aceştia au fost sancţionaţi cu amenzi în valoare totală de 3.000 de lei. 
 
În cazul agresiunii asupra parlamentarului UDMR Csoma Botond a fost identificat un singur agresor, acestuia fiindu-i aplicate patru amenzi, în valoare totală de 1.500 de lei. El a fost amendat pentru încălcarea unor prevederi din Legile 60 şi 61 din 1991. 
 
În ceea ce priveşte mitingul neautorizat de miercuri de la Palatul Parlamentului, organizat de AUR, jandarmii au aplicat mai multe sancţiuni participanţilor. 
 
Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti, Alexandru Iacob, a precizat că, urmare a încălcării prevederilor legale în vigoare, jandarmii au aplicat 45 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 50.700 lei. 
 
”În continuare, se fac verificări pentru identificarea altor persoane care au săvârşit abateri de la cadrul legal în vigoare”, a mai precizat sursa citată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.