Ministrul Familiei, Gabriela Firea, cel al Economiei, Florin Spătaru, cel al Digitalizării, Sebastian Burduja, şi purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, au participat, miercuri, la un eveniment dedicat copiilor, organizat la Palatul Victoria, unde le-au împărţit cadouri copiilor români şi ucraineni prezenţi şi s-au fotografiat împreună cu aceştia. Spătaru, Burduja şi Cărbunaru au purtat coifuri de petrecere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La evenimentul "Pace, prietenie, iubire", desfăşurat pe holul Palatului Victoria, au participat copii români şi ucraineni cu vârste între 4 şi 14 ani, care au desenat şi au pictat.

FOTO: Guvern
FOTO: Guvern

Alături de ministrul Familiei, Gabriela Firea, au fost prezenţi purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, şi miniştrii Economiei şi Digitalizării, Florin Spătaru şi Sebastian Burduja, aceştia din urmă purtând coifuri de petrecere. Cu toţii au împărţit cadouri - cărţi şi dulciuri - copiilor, iar ulterior s-au fotografiat împreună cu aceştia.

FOTO: Guvern
FOTO: Guvern

Firea a menţionat că în prezent sunt aproape 40.000 de copii din Ucraina pe teritoriul României. Ea a amintit că Guvernul a majorat alocaţiile copiilor şi a arătat că se fac calcule pentru o nouă mărire a acestora.

"Guvernul României a majorat alocaţiile pentru copiii români şi calculele care se fac acum de către premier, de către ministrul de Finanţe, de către ministrul Muncii, vor dori să anunţe, de asemenea, pentru toţi copiii din România în continuare majorări ale alocaţiei pentru toţi copiii din ţară", a afirmat Gabriela Firea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.