Deputatul PNL de Vrancea Ion Ştefan, fost ministru al Dezvoltării, a ajuns, miercuri, la Spitalul Judeţean Focşani, după ce ar fi suferit un accident într-o hală industrială. El a fost transferat la Spitalul Floreasca, având leziuni la o mână şi la un picior, după ce a căzut de la o înălţime de trei metri. Anchetatorii au deschis o anchetă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală, după accidental suferit de fostul ministru al Dezvoltării, deputatul liberal Ion Ştefan.

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Focşani  au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul ca o persoana a fost accidentată  în timp ce se afla în curtea unei societăţi comerciale de pe raza municipiului. Cu ocazia deplasării la faţa locului s-a constatat că un bărbat, în vârstă de 51 de ani, a fost lovit, în timp ce o altă persoană manevra o automacara, intenţionând să mute un utilaj. Aceasta a fost transportată cu ambulanţă la o unitate medicală, în vederea primirii îngrijirilor necesare", transmite IPJ Vrancea.

Poliţiştii au întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări pentru ”neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă şi vătămare corporală  din culpă”.

UPDATE - Presedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Cătălin Toma, a declarat pentru News.ro că parlamentarul ar fi suferit leziuni la o mână şi la un picior după ce ar fi căzut de pe o hală, de la o înălţime de circa 3 metri.

Conform sursei citate, deputatul a fost transferat la Spitalul Floreasca, iar starea lui este stabilă.

"E bine, se va recupera. E lovit la un picior şi la o mână, nu ştiu exact cum s-a produs incidentul. Ştiu doar că a căzut de la o înălţime de circa 3 metri. Îi urăm sănătate colegului nostru", a afirmat Toma.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Conform unor surse locale, fostul ministru al Dezvoltării a ajuns la Spitalul Judeţean Focani cu o rană deschisă la gambă. El va fi transportat la Spitalul Floreasca, conform aceloraşi surse, care susţin că liberalul este în stare stabilă.

Potrivit primelor informaţii, incidentul ar fi avut loc la o fabrică pe care familia deputatului o deţine, unde au loc lucrări de modernizare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.