Preşedintele interimar al PNL Gheorghe Flutur şi-a îndemnat colegii prezenţi la Consiliul Naţional al PNL, să vadă partea bună a lucrurilor şi anume că partidul are capacitatea să corecteze şi să îmbunătăţească ceea ce nu merge. „Trebuie să ne uităm atent ce nu a mers, să putem îndrepta. Altfel putem persista în aceste greşeli, iar PNL este într-adevăr un partid viu, dinamic şi care trage de mânecă”, a adăugat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„După 6 luni, PNL convoacă proceduri pentru un Congres extraordinar. Şi eu vă îndemn să vedeţi partea bună a lucrurilor – capacitatea partidului de a corecta şi de a îmbunătăţi ce nu merge. Noi nu putem să ne ascundem şi să spunem că a mers foarte bine. O spun eu care am primit un vot pentru interimatul până duminica viitoare. Trebuie să ne uităm atent ce nu a mers, să putem îndrepta. Altfel putem persista în aceste greşeli, iar PNL este într-adevăr un partid viu, dinamic şi care trage de mânecă. Şi acesta este un lucru bun, pentru că mai sunt doi ani până la alegerile din 2024 şi dacă ne gândim sunt foarte multe lucruri de făcut”, a afirmat Gheorghe Flutur, duminică la Consiliul Naţional. 

El a mai spus că „trebuie să ne asumăm şi noi parte dintre ele, dar trebuie să recunoaştem şi să îndreptăm ceea ce nu a mers”.

„De aceea, vă rog pe toţi, haideţi să privim capacitatea şi viteza de reacţie a partidului care a văzut că trebuie nişte lucruri îmbunătăţite. Faptul că o săptămână propunem pentru Congres extraordinar, pentru că e o situaţie excepţională în România, oameni buni şi geopolitică şi presiunea economică şi aşteptările populaţiei. Nu putem aştepta”, a completat Flutur, în discursul său.

Acesta a mai precizat că „am avut un festival al democraţiei care ne-a costat scump”.

„Îndemnul meu este la moderaţie în această perioadă şi să gândim constructiv şi de echipă. PNL este într-o coaliţie unde trebuie să generăm stabilitate pentru că premierul este de la noi din PNL, preşedintele României vine din rândurile PNL, suntem principalul partid de dreapta, lumea aşteaptă de la noi stabilitate. Şi poate că aşa trebuie citit acest Congres. E nevoie de stabilitate, acţiune, echilibru, fermitate”, a conchis preşedintele interimar al PNL.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.