Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat, vineri, la sediul partidului, că acolo unde există puncte de vedere diferite va exista o discuţie politică între PNL şi PSD. Despre diferenţele pe capitolul Justiţie, Ciolacu a arătat că tyrebuie văzut cum se poate închide MCV-ul, dar fără desfiinţarea SIIJ. Liberalii susţin pe de altă parte desfiinţarea Secţiei Speciale din Justiţie, în acest sens Guvernul aprobând un proiect care a rămas blocat în Parlament. Preşedintele PNL Florin Cîţu a declarat, vineri, că poziţia PNL privind desfiinţarea SIIJ este foarte clară, el amintind că Această Secţie specială a fost înfiinţată de Liviu Dragnea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Cîţu, despre secţia specială din Justiţie: Poziţia PNL este foarte clară, cred că este momentul să îi spunem la revedere lui Liviu Dragnea

”Sunt ferm convins că vom găsi soluţii”, a spus Ciolacu, la sediul PSD, despre divergenţele dintre partide, pe măsurile propuse, în special cele privind majorările de venituri, el arătând, acolo unde există puncte de vedere diferite va exista o discuţie politică. 

”În acest moment, la asta lucrăm”, a arătat Ciolacu. 

Despre domeniul justiţiei, preşedintele PSD a spus că ”trebuie văzut cum se închide MCV-ul, dar nu prin desfiinţarea SIIJ”. 

Vineri, PNL şi PSD speră să finalizeze negocierile privind programul de guvernare. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.