Candidatul PSD şi PNL la Primăria Capitalei Cătălin Cîrstoiu l-a învitat pe actualul edil general Nicuşor Dan la o dezbatere. „Haideţi la o dezbatere 1-1, domnule Nicuşor, să discutăm despre Bucureşti, de ce vă ascundeţi? Haideţi, curaj!”, i-a spus el lui Dan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Înţeleg că domnul Nicuşor Dan este curios în legătură cu proiectele mele despre Bucureşti. Haideţi la o dezbatere 1-1, domnule Nicuşor, să discutăm despre Bucureşti, de ce vă ascundeţi? Haideţi, curaj!”, a scris Cătălin Cîrstoiu, miercuri pe Facebook.

USR Bucureşti a comentat pe pagina lui Cîrstoiu, chiar la postarea despre Nicuşor Dan, scriind că Nicuşor Dan nu se ascunde, alături de linkul către un podcast la care participa actualul edil al Capitalei.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

 

Reacţia lui Cătălin Cîrstoiu vine după ce Nicuşor Dan i-a transmis lui Cîrstoiu, în contextul în care medicul a spus că edilul general are „diagnostice multiple ale unei singure patologii - lenea”, că deocamdată să vedem proiectele pentru Bucureşti”, iar „concursul de metafore, mai târziu”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.