Candidatul PSD la Primăria Deveselu, Nicolae Dobre, a câştigat alegerile locale de duminică, conform datelor provizorii furnizate de AEP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Nicolae Dobre a obţinut 924 de voturi.

Următorul clasat a fost fiul fostului primar Marius Aliman, cu 812 voturi.

ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Rezultatul de astăzi este victoria noastră, o victorie care va fi transpusă în proiecte importante pentru deveseleni. Împreună am demonstrat că forţa noastră constă în solidaritate, formând o echipă imbatabilă pentru comuna noastră. Vă mulţumesc tuturor pentru susţinere, voi rămâne acelaşi om, fidel dialogului şi echilibrului, care v-a determinat sa-mi acordaţi votul de încredere. De mâine, ne apucăm de treabă, astfel încât, planul de guvernare locL să fie pus în practică, aşa cum am promis”, a scris pe Facebook Nicolae Dobre.
Prezenţa la vot a fost de peste 74%.
Unul dintre contracandidaţii săi a fost fiul fostului primar, Marius Aliman, care a candidat din partea PNL.

La Deveselu au avut loc alegeri parţiale pentru funcţia de primar, după ce în septembrie 2020 alegătorii l-au votat pe Ion Aliman, care decedase cu câteva zile înainte de scrutin. Primarul decedat din cauza COVID-19 a fost votat de 63,9% dintre alegătorii prezenţi la urne.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.