Primarul comunei Meteş din judeţul Alba, Dan Cosmin Opruţa, care fusese confirmat cu noul coronavirus a murit. Bărbatul avea doar 38 de ani şi era unul dintre cei mai tineri primari din judeţul Alba, reales la alegerile de anul trecut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Cu adâncă tristeţe, colectivul Instituţiei Prefectului-Judeţul Alba deplânge trecerea în nefiinţă a domnului primar al comunei Meteş, Opruţa Dan Cosmin. A fost un om de o înaltă ţinută morală şi profesională, un prieten adevărat şi va rămâne mereu în sufletele noastre. Suntem alături de familia îndurerată. Sincere condoleanţe”, a transmis, joi, Prefectura Alba. 
 
Potrivit presei locale, Dan Cosmin Opruţa avea 38 de ani şi a fost reales din partea PNL la alegerile de anul trecut, fiind unul dintre cei mai tineri primari. 
 
www. alba24.ro scrie că primarul a ajuns la spital în urmă cu câteva zile, în stare gravă, cu saturaţie mică de oxigen, fiind confirmat cu noul coronavirus. Starea lui s-a agravat şi a fost transportat la Târgu Mure, pe ATI, unde a şi decedat şi cursul nopţii de miercuri spre joi. 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.