Fostul ziarist Nelu Vasile Barbu a fost numit de premierul Viorica Dăncilă în funcţia de consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru, potrivit unei decizii publicate luni în Monitorul Oficial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Totodată, a fost publicată o decizie a premierului referitoare la numirea lui Puiu-Lucian Georgescu în funcţia de secretar de stat la Ministerul Cercetării şi Inovării. Georgescu a fost ministru al Cercetării în Guvernul condus de Mihai Tudose.

În ultimele zile, Viorica Dăncilă a semnat mai multe decizii de numire a unor consilieri. Tudor-Bogdan Rogin a fost numit consilier al premierului Viorica Dăncilă, printr-o decizie publicată, vineri, în Monitorul Oficial.

În cursul zilei de joi, Anca Alexandrescu, care se ocupă de comunicarea liderului PSD, Liviu Dragnea, a fost numită consilier onorific, iar marţi a fost pubicată în Monitorul Oficial decizia privind numirea lui Darius-Bogdan Vâlcov în funcţia de consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.