Ministrul Culturii Raluca Turcan a declarat că România are, în prezent, cea mai nocivă Opoziţie din istoria sa democratică şi a vorbit despre „un cocktail Molotov, format din AUR şi SOS, al cărui efect este să arunce în aer ţara şi să provoace haos în societate”. Ea a mai spus că „forţele extremiste s-au transformat într-un real pericol pentru că, dincolo de scandal, ele încearcă, mai nou, să ne slăbească şi să ne decupleze de Uniunea Europeană şi NATO”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„România are, în acest moment, cea mai nocivă Opoziţie din istoria sa democratică. Pe de o parte, avem un cocktail Molotov, format din AUR şi SOS, al cărui efect este să arunce în aer ţara şi să provoace haos în societate. Dacă până acum, Simion şi Şoşoacă au fost priviţi ca un fapt divers, ca o glumă proastă a scenei politice din România, de la o vreme această glumă a început să se îngroaşe”, a afirmat Raluca Turcan, într-o conferinţă de presă susţinută, vineri la Sibiu.

Ea a adăugat că „forţele extremiste s-au transformat într-un real pericol pentru că, dincolo de scandal, ele încearcă, mai nou, să ne slăbească şi să ne decupleze de Uniunea Europeană şi NATO”.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei. Parteneri: ACUE, Hidroelectrica, Transgaz
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

„Este o agendă îndreptată împotriva României şi a unui viitor mai bun pentru familiile şi comunităţile locale din ţara noastră. Aderarea la Alianţa Nord-Atlantică şi la Uniunea Europeană a însemnat, pentru noi toţi, garanţia securităţii şi fonduri europene pentru dezvoltare. Fără aceste două elemente, siguranţa şi fonduri de dezvoltare, România ar fi fost o potenţială victimă a Rusiei, în braţele căreia ne împing Simion şi Şoşoacă”, a mai precizat Turcan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.