Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a scris vineri, pe Facebook, că Guvernul Grindeanu se împrumută pentru consum, mai exact pentru a plăti salariile, pensiile şi ajutoarele sociale, Executivul reuşind ceea ce nu a mai reuşit niciun guvern până acum, şi anume „zero investiţii de la buget şi zero investiţii din fonduri europene”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Din fondurile europene nerambursabile de circa 40 de miliarde de euro disponibile României în cadrul financiar 2014-2020, Guvernul Dragnea-Grindeanu a atras un mare ZERO BARAT. Minciunile PSD au picioarele tot mai scurte – ne spune acest lucru chiar comisarul european pentru dezvoltare regională, membru marcant al PSD, şi anume că eşecul Guvernului se vede ca-n palmă”, a precizat Raluca Turcan.

Liderul PNL a mai spus că, „prin Legea bugetului de stat pentru anul 2017, Guvernul Dragnea-Grindeanu s-a angajat să aducă peste 21 miliarde de lei din fonduri europene!”.

„De la strategii pe hârtie până la bani reali atraşi în interesul statului – toate sunt doar vorbe goale. De fapte concrete nu s-a auzit nimic! Am asistat doar la un zgomot de fond, la prezentări de tabele şi statistici pe cartoane bine colorate”, a completat liderul deputaţilor PNL.

Raluca Turcan a susţinut că, „în loc să atragă bani GRATUIŢI, Guvernul PSD nu încetează să se împrumute zilnic de pe pieţele externe. Numai în primele 4 luni, au fost împrumutaţi bani cât pentru tot anul”.

„Din păcate, şi aici cifrele îi dau de gol: se împrumută pentru consum, pentru a plăti salarii, pensii şi ajutoare sociale. Investiţiile sunt ZERO. Repet, ne împrumutăm pentru consum! Oare cine va returna aceste datorii? Câţi ştiu că pentru împrumuturile guvernamentale plătim anual dobânzi de 10 miliarde de lei!”, a subliniat preşedintele interimar al PNL.

În încheiere, Raluca Turcan a afirmat că „Guvernul Dragnea-Grindeanu a reuşit ceea ce nu a mai reuşit niciun guvern până acum: Zero investiţii de la buget, Zero investiţii din fonduri europene, Zero pe linie”.

„Felicitări, domnilor Dragnea şi Grindeanu!”, a conchis liderul PNL. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.