Preşedintele Tineretului Social Democrat Constanţa, Nicu Roşu, spune că liderul TSD la nivel naţional, Gabriel Petre, nu îi mai reprezintă, după ce a votat la moţiunea de cenzură împotriva partidului. "Cel mai urât lucru este să votezi împotriva partidului pentru care am muncit cu toţii!”, afirmă Roşu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Nicu Roşu a transmis, joi, printr-un comunicat de presă, la scurt timp după anunţarea rezultatului moţiunii de cenzură în urma căreia Guvernul Dăncilă a căzut şi după anunţarea informaţiei că liderul TSD, Gabriel Petrea, a votat în favoarea plecării Executivului, că este păcat de tot efortul depus de tinerii social-democraţi în campaniile electorale. 
 
"Gabriel Petrea nu ne mai reprezintă pe noi, tinerii social democraţi constănţeni! Îmi pare rău că s-a ajuns aici. Ştiam că el nu va vota moţiunea. Este păcat de tot efortul nostru depus în campaniile electorale, şi nu numai. Cel mai urât lucru este să votezi împotriva partidului pentru care am muncit cu toţii!”, se arată în comunicatul transmis de preşedintele TSD Constanţa, Nicu Roşu.
 
Joi, la votul asupra moţiunii de cenzură, liderul OT PSD, Gabriel Petrea, a votat, în huiduielile colegilor de partid. Deputatul PSD Marius Bota şi deputatul Mihăiţă Găină, ambii semnatari ai moţiunii, au votat şi ei.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.