Fostul preşedinte Traian Băsescu i-a răspuns, duminică seară, lui Victor Ponta care, referindu-se la el, a susţinut că şi „pe lumea cealaltă” speră să fie „în locuri diferite”. Băsescu spune că Ponta minte atunci când susţine că speră că ajungă în Rai, pentru că niciun om politic nu ajunge acolo. ”Aţi văzut vreun om politic care să fie Fecioara Maria?”, spune Băsescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Europarlamentarul Traian Băsescu i-a răspuns, duminică, fostului premier Victor Ponta care a afirmat că speră ca pe lumea cealaltă că ajungă în Rai şi să nu fie în acelaşi loc cu Băsescu.

„Nu degeaba îi spun eu mincinosul mincinoşilor (lui Victor Ponta – n.r.). Că el spune că speră să ajungă în Rai... Dom-le, nu există om politic care să ajungă în Rai, ăsta spune altă minciună! Aţi văzut vreun om politic care să fie Fecioara Maria? Măcar şi pentru compromisurile pe care le faci în viaţa politică şi tot nu ai cum să ajungi în Rai” a spus Băsescu duminică, la România Tv. 

Acesta a adăugat că toţi politicienii „au paturile rezervate în partea cealaltă” şi că el şi-a asumat acest lucru atunci când a decis să facă politică.

Băsescu a adăugat că „asta e realitatea vieţii politice, nu numai la noi”.

„E vreun preşedinte al Statelor Unite care ajunge în Rai?”, a mai spus Băsescu.

Fostul preşedinte i-a criticat, de asemenea, pe liderii Pro România şi ALDE, spunând că „Ponta şi Tăriceanu sunt oameni care au trăit din trădare în politică”.

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, susţine că întotdeauna va exista o dispută politică între el şi fostul preşedinte Traian Băsescu. Ponta spune că speră ca „şi pe lumea cealaltă” el şi Băsescu să fie „în locuri diferite”

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.