Preşedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, a susţinut sâmbătă, la Congresul PMP, că actuala guvernare nu este capabilă să genereze iniţiative şi proiecte, iar privind spre Palatul Victoria se vede premierul Dăncilă “bâlbâidu-se”. El a îndemnat oamenii să nu îi regrete pe cei care au trădat PMP, afirmând că şi Iisus a fost trădat. Proaspăt retras de la conducerea partidului, Traian Băsescu a lăcrimat în timpul discursului lui Tomac, unic candidat la şefia PMP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Avem parte de o guvernare incapabilă să genereze iniţiative şi proiecte, care să îi facă pe români mai increzători. Nu poţi privi cu speranţă spre Palatul Victoria şi să o vezi pe Dăncilă bâlbâindu-se. (…) Noi vrem oameni competenţi şi pregătiţi, ei vor o Românie izolată de Europa, ei vor o Românie care să nu fie băgată în seamă de nimeni, noi vrem o Românie în care educaţia să fie o investiţie reală, ei vor o Românie uşor de manipulat (…)”, a spus Eugen Tomac la citirea moţiunii “PMP – Reîntregim România”.

Tomac a spus să nu le pară rău oamenilor după cei care au “trădat” PMP, deoarece şi Iisus a fost trădat.

"Să nu vă pară rău de cei care au trădat PMP. Şi Iisus a fost trădat. Doar noi vom reuşi împreună cu preşedintele Traian Băsescu să rescriem acea pagină de aur a istoriei de care România are nevoie. Fiţi siguri că, aşa cum am reuşit până acum să ne mobilizăm ori de câte ori a fost nevoie, cum credem şi luptăm alături de preşedintele Traian Băsescu, vom avea energie şi pe mai departe.  Nu ne dăm bătuţi nici în faţa PSD, nici în faţa PNL. Avem drumul nostru şi îl ducem mai departe", a declarat Tomac.

În timpul discursului lui Eugen Tomac, fostul preşedinte Traian Băsescu a lăcrimat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.