Mai mulţi tineri liberali din Timişoara au sărbătorit Halloween, duminică seara, chiar în faţa Primăriei Timişoara pe care au numit-o ”primăria grozei”. Au adus dovleci sculptaţi şi lumânări pe care le-au aşezat la intrarea în instituţie. Prin acest gest tinerii au vrut să tragă un semnal de alarmă privind lipsa încălziri şi a apei calde timp de trei zile în oraş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
”Primăria grozei. Spitale îngheţate, şcoli închise din lipsa căldurii, zeci de mii de timişoreni în frig. Asta reprezintă o reţea de termoficare pusă pe butuci. Am "sărbătorit" Halloween-ul în faţa Primăriei Timişoara. Primarul Fritz şi "profesionistul" viceprimar Ruben Laţcău dovedesc pe zi ce trece cât de incompetenţi sunt.Soluţia pentru Colterm există, dar  administraţia USRPLUS a Primăriei Timişoara nu cunoaşte legea. P.S. S-au respectat regulile pentru prevenirea COVID-19”, au transmis tinerii liberali pe Facebook.
 
 
Timp de trei zile, Timişoara nu a avut încălzire şi apă caldă din cauza datoriilor pe care societatea de termoficare Colterm le are către furnizorul de gaze E.ON. Actualul contract de furnizare de gaze semnat de primarul Dominic Fritz cu o altă firmă se încheie luni, la ora 7.00, însă există posibilitatea de prelungire.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.