Cea mai mică prezenţă la vot în judeţul Timiş se înregistrează în localitatea Cenad, unde până acum au mers la urne doar 13,21 la sută din persoanele cu drept de vot, iar cea mai mare prezenţă este în satul Dobreşti - 172,73 la sută.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit datelor prezentate pe site-ul prezenta.bec.ro, în judeţul Timiş cea mai slabă prezenţă la vot este înregistrată în comuna Cenad - 13,21 la sută.

La Cenad au fost amenajate două secţii de votare la şcoala gimnazială din localitate. La una dintre secţii, pe listele permanente au votat 254 de persoane, iar pe cele suplimentare au votat şapte persoane, dintr-un total de 1.954 de alegători cu drept de vot. La cea de-a doua secţie de votare s-au prezentat la urne 244 de alegători care au votat pe listele permanente şi 11 pe cele suplimentare, dintr-un total de 1.922 de persoane cu drept de vot.

La polul opus, cea mai mare prezenţă la vot în judeţul Timiş se înregistrează în localitatea Dobreşti, comuna Bara, satul natal al patriarhului Daniel.

Pe listele permanente au votat 23 de persoane, pe cele suplimentare, 34 de alegători, dintr-un total de 33 cu drept de vot. Astfel, prezenţa la vot, în jurul orei 19.30, era de 172,73 la sută.

În judeţul Timiş, până la ora 19.30 s-au prezentat la urne 32,99 la sută din alegători.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.