PSD a obţinut, în urma scrutinului de duminică, patru mandate de parlamentar în judeţul Teleorman, dintre care unul de senator şi trei de deputat, unul dintre acestea din urmă revenindu-i lui Liviu Dragnea, în timp ce PNL a luat un mandat de deputat care va fi preluat de Mara Calista, fost consilier al premierului Dacian Cioloş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

PSD a obţinut, în urma alegerilor parlamentare de duminică, patru din cele şapte mandate de parlamentar în judeţul Teleorman.

Astfel, PSD va avea în Teleorman unul din două mandate de senator şi trei din cele cinci mandate de deputat.

Liviu Dragnea a obţinut la Teleorman al doilea mandat de deputat, după ce a candidat primul pe lista acestei filiale judeţene. Alături de Dragnea vor intra în Camera Deputaţilor actualul şef al Consiliului Judeţean, Adrian Gâdea, şi actualul deputat Valentin Boboc. Mandatul pentru Senat obţinut de PSD în Teleorman îi revine fostului prefect al acestui judeţ Carmen Daniela Dan, potrivit reprezentanţilor partidului.

PSD a obţinut în Teleorman peste 62% din voturi, atât pentru Senat cât şi pentru Camera Deputaţilor.

Din partea PNL în judeţul Teleorman obţine un mandat de deputat fosta consilieră a premierului Dacian Cioloş Mara Calista.

În ceea ce priveşte al cincilea mandat de deputat şi al doilea de senator care revin acestui judeţ vor fi atribuite în urma redistribuirii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.