Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu a declarat duminică seară, la Antena 3, că va propune Biroului Politic al ALDE, care va avea loc luni, remanierea ministrului de Externe Teodor Meleşcanu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tăriceanu a precizat că îl apreciază pe Teodor Meleşcanu, dar că amândoi ştiu că există o problemă legată de percepţia publică.

”Mâine voi propune înlocuirea din funcţie a ministrului de Externe. Cred că percepţia creată îi afectează propria capacitate de lucru. Îl apreciez personal, însă amândoi ştim cât este de greu să te lupţi cu percepţia publică” a anunţat Călin Popescu-Tăriceanu.

El a precizat că nu va participa la şedinţa conducerii ALDE, pentru că este în concediu.

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat că a analizat activitatea a opt miniştri, atât din PSD, cât şi din ALDE şi că va discuta propunerile de remaniere în cadrul Comitetului Executiv al PSD, care se reuneşte luni.

Întrebată dacă în locul lui Teodor Meleşcanu, Călin PopescuTăriceanu a propus pe altcineva, Viorica Dăncilă a răspuns: ”Dar de ce spuneţi că o să schimb la Externe? Eu n-am vorbit de niciun minister! Vom vedea mâine”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.