Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, afirmă, miercuri, că practica asumării răspunderii trebuie să fie una extrem de rară şi de bine cântărită. Tăriceanu a spus că trebuie să se ţină cont şi de deciziile Curţii Constituţionale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Practica asumării răspunderii trebuie să fie una extrem de rară şi de bine cântărită şi sigur că trebuie să ţină cont de deciziile anterioare ale Curţii Constituţionale, fără doar şi poate. Deci aş vrea mai degrabă să vorbim despre ceea ce facem astăzi, sigur şi în perioada următoare după ce vine motivarea Curţii vom putea să discutăm mai în detaliu”, a declarat, miercuri, Tăriceanu.

Guvernul ăşi asumă în Parlament răspunderea pe legea privind alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

CCR a admis, miercuri, sesizarea PSD cu privire la obiecţia de neconstituţionalitate a legii privind prorogarea unor termene din justiţie şi a legii privind abrogarea OUG 51.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.