Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a votat, duminică, la ora 9.00, spunând că îşi doreşte ca votul de astăzi al românilor să fie pentru "o Românie care să îşi regăsească identitatea, demnitatea şi interesul naţional pentru prosperitatea tuturor".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tăriceanu a votat la ora 9.00 la Centrul de zi Clubul Seniorilor din Sectorul 6 al Capitalei, el venind împreună cu soţia sa.

"Consider că suntem într-un moment foarte important pentru evoluţia României viitoare, în sensul democratic, în sensul respectării drepturilor şi libertăţilor. Îmi doresc ca votul de atăzi al românilor să fie pentru o Românie care să îşi regăsească identitatea, demnitatea şi interesul naţional pentru prosperitatea tuturor. Crezul meu este că prin acest vot putem să redăm România românilor", a spus Tăriceanu.

Legat de incidentul de la secţia de votare de la Liceul Tudor Vianu, unde a votat primarul Capitalei, Gabriela Firea, iar jurnaluiştii nu au avut acces ]n secţie, Tăriceanu a spus că cel mai important este ca procesul de vot să se desfăşoare în mod corect şi că i se pare firesc ca presa să fie informată şi să aibă acces peste tot.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.