Preşedintele organizaţiei judeţene a PSD Constanţa, Felix Stroe, a explicat vineri înlocuirea tabloului lui Liviu Dragnea cu cel al Vioricăi Dănciă spunând că este vorba despre cultura instituţională şi în aceeaşi logică, el consideră că în fiecare sală de clasă ar trebui să fie portretul preşedintelui României, menţionând că acest lucru nu ţine de politică. De asemenea, el crede că în fiecare instituţie publică din ţară trebuie să fie stema şi drapelul României.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Felix Stroe a organizat, vineri, o conferinţă de presă, iar cu acest prilej jurnaliştii au remarcat că pe perete a fost înlocuit tabloul cu Liviu Dragnea cu cel cu Viorica Dăncilă. Liderul PSD Constanţa susţine că la fiecare partid trebuie să fie portretul preşedintelui formaţiunii politice respective.
 
"În fiecare sediu judeţean de partid, fie că este PNL, PSD, PMP este cultură instituţională să fie portretul preşedintelui. Noi ni l-am ales la Congres, e al nostru. La Biserica Ortodoxă este Iisus Hristos, la biserica musulmană este altcineva, la budişti e Buddha. La noi la PSD preşedintele ales de Congres este...a fost domnul Dragnea, a fost alt congres şi a ales pe doamna Viorica Dăncilă. (...) De ce este obedienţă? De ce este altceva? Statutul PSD este al nostru şi pentru noi este obligatoriu, preşedintele este ales de Congres şi trebuie să ştie fiecare membru de partid de la Partidul Social Democrat cine e preşedinte”, a explicat Felix Stroe. 
 
El a precizat că este vorba de cultură instituţională şi nu de obedienţă.
 
"Vorbim de cultură instituţională, nu de obedienţă. Şi daţi-ne voie ca la PSD în sediul judeţean să fie portretul preşedintelui ales de Congres. Nouă nu ne este ruşine la PSD cu doamna preşedinte Viorica Dăncilă”, a precizat Stroe.
 
Preşedintele PSD Constanţa crede că în fiecare clasă trebuie să se afle portretul preşedintelui României şi în fiecare instituţie publică să fie stema şi drapelul ţării. 
 
"Dacă vreţi părerea mea şi nu cred că greşesc, în fiecare sală de clasă, aulă universitară, trebuie să fie portretul preşedintelui României. Nu discutăm de Iohannis, de Ion Iliescu, nu discutăm de politică. Este cultură instituţională. Ne e ruşine cu drapelul României? În fiecare instituţie oficială trebuie să fie stema ţării, că este instituţia oficială a statului român, nu mă refer la firmele private. (...) Ne e ruşine cu stema statului român şi cu drapelul României? La americani nu le e ruşine?”, a mai afirmat Felix Stroe.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.